Fundet 17 Ejendomme

Lomas de Cabo Roig

129.500 €

En fantastisk 2-sengs bungalow med solarium i en fantastisk beliggenhed i Lomas De Cabo Roig, som er gåbar til alle faciliteter. Leje til at købe mulighed også tilgængelig.

En fantastisk 2-sengs bungalow med solarium i Lomas De Cabo Roig med en fælles pool! Denne ejendom er beliggende i et fantastisk område nær restauranter, butikker og barer! Leje til at købe mulighed er også tilgængelig.
Ref: P3811
Se ejendom

Torrevieja

72.000 €

En fantastisk lejlighed på 2. sal i Torrevieja med mulighed for leje til køb!

Denne lejlighed har en ideel beliggenhed i gåafstand fra alle større faciliteter i Torrevieja, har en dejlig tagterrasse med fælles pool med fantastisk udsigt og er blevet prissat til salg. Vær sikker på ikke at gå glip af!
Ref: P3791
Se ejendom

Villamartin

305.000 €

Et fantastisk 5-sengs moderne quad-hus med en fantastisk beliggenhed i Los Dolses, hvor man kan gå til alle faciliteter.

Et fantastisk 5 værelses quad hus i Los Dolses med en fælles pool! Denne ejendom er beliggende i et fantastisk område nær Villamartin Golfbane, Plaza, Los Dolses kommercielle center samt La Zenia Boulevard.
Ref: P3720
Se ejendom

Amtet Alhama

79.950 €

Penthouse-lejlighed med 2 soveværelser og 1 badeværelse med privat solarium.

Velindrettet penthouse-lejlighed med 2 soveværelser og 1 badeværelse, privat solarium med udsigt over den fælles pool og med fantastisk udsigt over det omkringliggende landskab og bjergene.
Ref: P2559
Se ejendom

Amtet Alhama

88.999 €

Velpræsenteret lejlighed i stueetagen med 2 soveværelser og 1 badeværelse med udsigt over den fælles pool på Condado de Alhama

Velpræsenteret sydvendt lejlighed med 2 soveværelser og 1 badeværelse, med udsigt over den fælles pool og tæt på faciliteterne, på det eftertragtede Condado de Alhama Golf Resort.
Ref: P2558
Se ejendom

La Nucia

299.000 €

Fantastisk villa med 4/5 soveværelser og turistlicens i La Nucia

Sjælden mulighed for at købe en etableret feriebolig med licens til udlejning af ferieboliger med separat ejerbolig i den nederste stueetage. Spredt over et enormt 325m2 tilbyder denne ejendom ekstraordinært potentiale som et stort familiehus eller til at fortsætte med en …
Ref: P2275
Se ejendom

Villamartin

595.000 €

En imponerende villa med 6 soveværelser og den mest spektakulære udsigt over landskabet i Villamartin

Denne imponerende fritliggende villa ligger i en forhøjet beliggenhed i Villamartin og byder på uovertruffen udsigt over landskabet og er blevet renoveret med en fantastisk pool og terrasseområde, 6 soveværelser, 5 badeværelser og masser af opbevaringsområder.
Ref: P2229
Se ejendom

Altea

115.000 €

Superb renoveret 2 værelses lejlighed i Altea med tilladelse til turistudlejning

Fremragende renoveret 2 værelses lejlighed i Altea med tilladelse til turistudlejning. Denne fabelagtige lejlighed er som ny overalt. For nylig renoveret af den nuværende ejer og meget populær med de seneste Air BnB gæster. En stor investering eller et hjem med alle …
Ref: P2121
Se ejendom

Los Alcazares

115.000 €

Lejlighed på første sal med 3 soveværelser og 2 badeværelser i Los Narejos nær Los Alcazares

3 soveværelser, 2 badeværelser lejlighed på første sal i Los Narejos nær Los Alcazares. Tæt på faciliteter. Bliver solgt fuldt møbleret. Der er en privat parkeringsplads i det underjordiske garageområde samt en stor sikker opbevaringsenhed også i kælderområdet …
Ref: P1918
Se ejendom

Tag kontakt