Vores mission

At levere en unik løsning med faste priser for både købere og sælgere af ejendomme i Spanien, og at spare alle parter i transaktionen for tusindvis af euro. Vi vil desuden leverer en komplet og omfattende ejendomsmæglerservice, der er overlegen i forhold til industristandarder.

Hvis du vil booke en gratis ejendomsvurdering eller få mere at vide:

  Den gamle måde

  Vi har årtiers erfaring i branchen, hvilket ikke kun hjælper os med at forstå, hvad internationale købere og sælgere af ejendomme i Spanien er på udkig efter, men også hvilke frustrationer der er de største.

  Der er to hovedproblemer, som sælgere og købere altid nævner.

  Det første problem er høje mægleromkostninger, som er blandt de højeste i Europa. Ejendomsmæglere i Storbritannien har f.eks generelt et gebyr på under 1% af købsprisen, i modsætning til branchestandarden på 5%+, der opkræves på de spanske Costas.

  Det andet problem er manglende gennemsigtighed, som uundgåeligt er forbundet med et marked, hvor gebyrer er skjult for købere.

  5 Real Estates måde

  Vores unikke model er den perfekte hybridløsning, der er en blanding af en lokal fuldservice-ejendomsmægler og de lave priser, som man forventer af en online-ejendomsmægler.

  Fordelen ved vores hybridløsning er klar:

  Vi tilbyder som minimum nøjagtig de samme (og ofte endda bedre) tjenester som fuldservice-ejendomsmæglere, fordi vi har førstehåndskendskab til alle vores ejendomme og ikke blot forsøger at sælge dem gennem samarbejdspartnere, der aldrig selv har set dem.

  Men den største fordel i forhold til denne model er naturligvis de mindre omkostninger; vi sparer som minimum 4.000€ i forhold til almindelige mægleromkostninger og i mange tilfælde meget mere end dette, endda op til 10.000€ og derover.

  Sammenlignet med online-bureauer har vores model også klare fordele. De fleste online-ejendomsmæglere opkræver oprettelsesgebyrer. Deres priser er generelt højere end vores alligevel, men selv når de ikke er det, har de opkrævet deres gebyrer allerede ved opførelsen af ejendommen. Man må så spørre sig selv, hvor er motivationen for at sælge ejendommen, hvis der er ingen yderligere økonomiske fordele?

  Disse virksomheder har en tendens til at være opførelsesmaskiner i stedet for maskiner designet til rent faktisk at sælge huse.

  Vi har derfor en model, der passer perfekt til både sælgere og købere, en model, der følger med moderne tids teknologi og tilbyder både værdi og service til vores kunder.

  Gennemsigtige priser

  Vores unikke løsning med faste priser sparer både købere og sælgere for penge!

  Vi er glade for, at du har valgt 5 Real Estates tjenester. Uanset om du køber eller sælger en ejendom, kan du være sikker på, at du er i trygge hænder. Vi har årtiers erfaring på det spanske ejendomsmarked, erfaring som har gjort det muligt for os at forstå, hvad købere og sælgere leder efter.

  Vi arbejder dog på en helt anden måde end almindelige ejendomsmæglere. Vi sørger for komplet gennemsigtighed gennem hele processen, og vi vil gerne benytte lejligheden til fuldt ud at forklare vores prisstruktur, og hvordan vores model direkte gavner både internationale købere og sælgere af spansk ejendom.

  Gennemsigtige priser

  For at se vores gennemsigtige priser, klik venligst på download nedenfor.

  Depositum

  Hvis og når en sælger accepterer dit tilbud på en ejendom, skal du lægge et depositum for at reservere den. Det første depositum, der må lægges for at reservere ejendommen, er 5,000€ plus vores mægleromkostninger på 999€ + IVA. 30 dage efter modtagelse af reservationsgebyret skal du betale yderligere 10% af den aftalte købspris.

  Høje standarder

  Vi vil understrege, at selvom vores priser er lave, er vores standarder høje! Vi driver en komplet ejendomsmæglerservice, der er overlegen i forhold til industristandarder.

  Så spørg dig selv – hvorfor skulle jeg bruge en almindelig ejendomsmægler, når jeg kan bruge 5 Real Estate?

  I gennemsnit sparer vi vores kunder for mere end 8.000€ i forhold til almindelige mægleromkostninger

  Hvad vores kunder siger om os

  Tag kontakt